Seitsemisen poluilla viihdyttiin

Naisten 19 kilometrin kärkikolmikko Suvituuli Asikainen (kesk.), Sofia Pellonperä (vas.) ja Sanja Säpyskä-Rajala.

Miesten 19 kilometrin kärkikolmikko Mikko Sirén (kesk.), Lari Koivu (vas.) ja Henri Taanila.

Järjestyksessään seitsemäs polkujuoksutapahtuma vietiin läpi aurinkoisessa säässä, joten ilahduttava määrä jälki-ilmoittautuneitakin uskaltautui mukaan uudistetuille reiteille. Yhteensä 119 juoksijaa, osa tosissaan kilpaillen, osa rennommin maisemista ja hyvästä juoksuseurasta nauttien, kiersi 19 km, 12,5 km tai 6,5 km lenkkiä kansallispuiston poluilla.

Lähipäivien sateet olivat tehneet polut osin mutaisiksi ja pitkospuut liukkaiksi, mutta polkujuoksijat ovat tottuneet kaikenlaisiin olosuhteisiin, eikä päivän viileää poutasäätä parempaa juoksukeliä olisi voinut toivoa.

Miesten 19 km kilpasarjan voitti ylivoimaisesti Angelniemen Ankkurin suunnistaja Mikko Siren, naisissa voittoon juoksi myös suunnistajataustainen Suvituuli Asikainen, jonka hyvä juoksukunto kumpuaa tiukoista jumppaohjauksista. 12,5 km:llä Kooveen sisarukset Eero ja Anni Siivonen palkittiin nopeimpina alle 16-vuotiaina.

Pääosa juoksijoista nautti matkanteosta kuntosarjoissa, lyhimmällä 6,5 km kierroksella oli mukana myös perhesarjalaisia. Uudet reitit saivat pääosin kiitosta juoksijoilta, joista osa oli jo vakikävijöitä, osa ensikertalaisia. Koveron perinnetilan rauhallinen tunnelma ja kansallispuiston vaihtelevat maisemat loivat jälleen kerran hienot puitteet tälle Ikaalisten Nouseva-Voiman järjestämälle tapahtumalle, jolle heti toivottiin myös jatkoa.

Suuri kiitos kaikille osanottajille, kannustajille ja talkoolaisille!

Katso video polkujuoksun lähdöstä!

Tulokset

Lue myös

Kiitokset osallistujille ja talkoissa mukana olleille!
9.8.2023
Normaalihintainen ilmoittautuminen auki keskiviikkoon 2. elokuuta klo 23.59 asti.
29.6.2023
Palaa Seitsemisen polkujen tunnelmiin valokuvien kautta.
15.8.2022